Friday, September 24, 2010

Raya Kt Terengganu

Pada pagi Hari Raya Pertama...Semua Bergambar secara terang-terangan...Ada juga yang pakai jubah, baju Melayu, Baju Kurung, Kain Pelekat dan ada juga yang memakai Baju T-Shirt , Kopiyah dan Kain Pelekat.....BeRaya di Kg. amat mengembirakan.Tettapi alankah sedihnya sepupu yang lagi satu Family tu tak dapat bergambar bersama-sama kerana dia sudah pergi beraya dahulu...Dan ada juga lagi satu Family yang tak dapat bergambar kerana ada sikit masalah, tetapi bagaimana pun dia tetap post duit Raya untuk kami semua...Nasib baik lah duit tk kena curi......tu je lah ana nak cerita kan..Dah tak ade Idea dah....bye... ASSALAMUALAIKUM....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)